Samsung mikrovågsugnar

Samsung mikrovågsugnar

Samsung mikrovågsugnar

 

Snabb uppvärmning för professionella krav. Både en manuell och en programmerbar serie, för låg-, hög- och extra högintensiv användning.

 

Samsung mikrovågsugnar för professionellt bruk är anpassade för krävande förhållanden under daglig användning på caféer, mindre restauranger, snabbmatskedjor och storvolymsrestauranger. Samsung mikrovågsugnar finns i en manuell respektive en elektronisk serie som storleksmässigt motsvarar varandra. Båda serierna är av hög kvalitet med en mycket bra prisbild. Mikrovågsfördelningen är toppmatad vilket innebär jämnast möjliga uppvärming. Light duty-ugnarna har en magnetron och de starkare modellerna för högintensiv användning har dubbla magnetroner och vågledare, som fördelar värmen så att maten värms upp jämnt utan varma och kalla fläckar.

Alla modeller av Samsung mikrovågsugnar är tillverkade i kraftigt rostfritt stål både in- och utvändigt. Samsung mikrovågsugnar har 5 effektnivåer för ett bredare användningsområde och alla har en förlängningsknapp; med ett tryck läggs 20 sekunders tid till. Innertaket tas lätt ur och är maskindiskbart. Luftfiltret är lätt att ta bort. Dörrarna öppnas med rejäla handtag och displayen är stor och enkel att avläsa. Samsung mikrovågsugnar är också stapelbara och därmed platsbesparande.

Samsung mikrovågsugnar med programmerbar touch-kontroll har 20, alternativt 30 olika program, för stående inslag på menyn eller försäljning med självbetjäning. Tillagning kan ske i flera steg. Programlås gör det möjligt att starta tillagningen med ett tryck. Det finns också räknare som registrerar hur ofta programmen används. Ljudsignalen kan regleras.

 

Att välja rätt mikrovågsugn

Produktbeskrivningarna på Samsung mikrovågsugnar underlättar valet av modell, genom att ange användningsgrad:

Light duty ‒ lågintensiv användning. För tillagning eller uppvärmning på platser med lågintensiv användning, t ex. små caféer och restauranger, kiosker och andra försäljningsställen med liten omsättning, kontor och lunchrum.

Heavy duty ‒ högintensiv användning. För tillagning och genomströmning av en eller flera portioner på t ex. mindre pubar, restauranger, kiosker och andra försäljningsställen samt lunchrum/matsalar.

Super heavy duty ‒ extra högintensiv användning. För tillagning och genomströmning av en eller flera portioner på t ex. lunchrestauranger, snabbmatsställen, kiosker och andra försäljningsställen med stor omsättning, större pubar och catering.

 

 

Vi på redaktionen skulle uppskatta det jätte mycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:


Share this page via Facebook