Restaurangutrustning: Att lyckas med restaurangporslin

Restaurangutrustning:  Att lyckas med restaurangporslin

Restaurangporslin:  Din guide till rätt porslin

 

Restaurangporslin är en stor och viktig utgift för de flesta restauranger, vi har därför samlat tips som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din investering.

 

Dagens moderna restaurangporslin är långt ifrån bara funktionellt. Det avslöjar mycket om stilen på restaurangen och reflekterar atmosfär och det valda designtemat.

Restaurangporslin

 

Restaurangporslin är, liksom bord och stolar, dyrare än produkter som tillverkats för privat bruk. Det finns ett stort utbud av restaurangporslin på marknaden, om du köper stora leveranser har du en chans att pressa priset.

 

Överlägsen hållbarhet

Det främsta skälet till att restaurangporslin är dyrare än porslin för privat bruk är dess höga kvalitet och goda hållbarhet. De är tillverkade för att klara av år efter år av intensivt användande och slitage.

PA527

 

Restaurangporslinet ska överensstämma med restaurangens profil. Välj en typ av porslin som matchar restaurangens inriktning och stil. De är en viktig symbol för det budskap du vill skicka ut till gästerna.

 

Plast, papper eller porslin?

Att använda engångstallrikar, – glas och -bestick signalerar direkt snabbmatsställe. Visst kan det verka vara en stor investering att köpa snygga porslinstallrikar, men i långa loppet är det ofta den mest lönsamma lösningen. Hållbarheten är dessutom oslagbar om du väljer porslin. Det är också god miljöhänsyn med porslin, glas och riktiga bestick. Något som är nog så viktigt för många kunder.

Carolalla Restaurangporslin

Snygga muggar eller färgglada dricksglas kan bidra till restaurangen stil och inriktning. Vänd dig till leverantör för restaurangägare, för att hitta högkvalitativt restauarangporslin i väletablerade serier som kan kompletteras. Ibland kan restauranger få kostnadsfria glas från sin ölleverantör, hör dig gärna för med din leverantör kring vad som gäller. Men se till att det passar i restaurangens miljö, att gå på en lyxkrog och få ölen i ett reklamglas passar inte ihop.

 

 

Restaurangporslin till otroliga priser och snabba leveranser.

Restaurangporslin till otroliga priser och snabba leveranser.

Vi på redaktionen skulle uppskatta det jätte mycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:


Share this page via Facebook