RESTAURANGUTRUSTNING : Kylbricka: Håll maten kall med kylbrickor!

RESTAURANGUTRUSTNING : Kylbricka: Håll maten kall med kylbrickor!

Restaurangutrustning: Kylbrickor, se till att din mat håller rätt temperatur!

 

Med kylbrickor kan man på ett enkelt och billigt sätt hålla maten kall på bordet.

Kylbrickorna är en effektiv lösning för att hålla kyld mat kall på bordet såväl som salladsbuffén. De håller mellanmålen kalla och är givetvis ett utmärkt tillbehör för julbord och kalla sommar bufféer.

Kylbrickor är en idealisk lösning på kylningsproblemet för restauranger, hotell, skolor och sjukhus, samt alla andra ställen där kyld mat serveras som skall bibehålla god kvalitet och smak.

Kylbrickorna är restauranganpassade för placering på serveringsbord.

Infrysning av brickorna tar 4-8 timmar och kylbrickan håller sedan kyla i hela sex timmar.

Mat kan få dålig smak och kvalitet genom att den inte är ordentligt kyld, förhindra detta genom att använda dig av en kylbricka, då kan tiden förlängas för maten att bli varm. Bakterier bildas även då maten inte håller rätt temperatur, viktigt att hålla koll på. Temperaturen av kylda varorna ska ligga på max +8°C. Genom att använda sig av en kylbricka så kan man förlänga tiden för maten att bli varm.

Rengöring av din kylbricka genomförs på det vis att du torkar av den med en fuktig trasa, kylbrickan skall ej diskas i diskmaskin.

Genom att förvara kylbrickor i frysen så är de alltid redo att användas, ett tips är att ha dubbel uppsättning av kylbrickor för att lätt kunna byta dem när max temperaturen nåtts.

Kylbrickor, Kylplattor, Kylplatta, Kylbricka NU KYLBRICKOR TILL OTROLIGA PRISER, GARANTI PÅ DIN KYLBRICKA OCH SNABBA LEVERANSER.

 

Vi på redaktionen skulle uppskatta det jätte mycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:


Share this page via Facebook